NL FR
M 0032 (0) 475 90 78 78
M 0032 (0) 473 43 05 21

Tuinen Marysse

Tuinen Marysse

Een heus pareltje...

Door Olivia Ruant

Droomt u van een oprit met kasseien, een terras van blauwe steen, een landschapstuin of een combinatie van al deze dingen? Tuinen Marysse Christ laat technische deskundigheid en esthetisch gevoel hand in hand gaan. Christ en Kessy verwelkomen u in een hartelijke en ongedwongen sfeer. Deze twee landschapsarchitecten zijn gespecialiseerd in landschapsinrichting en zullen de buitenomgeving van uw woning optimaal tot haar recht laten komen.

Landschapspoëzie

Sommige mensen hebben groene vingers, weten dat buxus in volle grond veel water nodig heeft en/of zijn erg bedreven met de spade, het truweel en cement. Anderen beschikken dan weer over andere talenten en kwaliteiten. Voor al deze "anderen" een gouden tip: vertrouw het ontwerp van uw toekomstige tuin toe aan een vakman! De talenten van Christ en Kessy: observeren, luisteren, inzicht krijgen in een plaats, een landschap en er de plus- of minpunten van begrijpen en ze beschouwen als een heuse bron van inspiratie om een project tot stand te brengen. Hun vak: mooie tuinen creëren die aansluiten bij de geest van de plaats en zijn afgestemd op de smaak van de eigenaars.

Mineralen en planten

Een geschikt plekje, een gezonde dosis durf, planten en struiken die zijn aangepast aan de bodem, veel ervaring en technische kennis, de nodige tijd,... Stuk voor stuk ingrediënten om uw droomtuin te realiseren. Christ en Kessy, deskundigen op het vlak van al wat mooi en goed is in alle seizoenen, (her)tekenen uw buitenruimte, spelen met perspectieven, kleuren, lijnen en krommingen, licht en schaduw, blazen nieuw leven in uw oprit en/of buitenomgeving, leggen uw terras, vijver en/of zwembad aan, realiseren uw borders, scheidingsmuurtjes, omheiningen,... Hun troef: mineralen combineren met planten, een evenwicht zoeken tussen het inerte en het levende om voor u een heuse oase van rust te creëren. Een parking zonder spoorvorming, een oprit zonder loszittende en uitstekende kasseien, een terras zonder gebarsten voegen... Het kan: Christ en Kessy denken alles zorgvuldig uit, passen het concept aan de omgeving aan en kennen alle kneepjes van het vak.

Een droomplaatje

Alvorens uw project uit te tekenen en te realiseren, bestuderen Christ en Kessy de indeling van uw terrein nauwkeurig, evenals de eventuele hellingsgraad, de ligging ten opzichte van de zon, de afwatering en het type van (onder)grond. Ze verwerven inzicht in de stijl van uw huis en de manier waarop u gebruik maakt van de buitenomgeving. Klassiek, wild, zen, hedendaags,... Christ en Kessy zullen een tuin ontwerpen die helemaal op u is afgestemd. Of u nu liefhebber bent van bloemen, zachte of afgeronde lijnen of eerder houdt van de strakke en uitgepuurde lijnen van een zentuin, ze zullen uw ware natuur weten te doorgronden. 

 

Tuinen Marysse bvba
Burgemeester A. Mayeurlaan 42
8500 Kortrijk

GSM: +32 (0)475 90 78 78 of +32 (0)473 43 05 21

tuinenmarysse@telenet.be

 

 

 

Tuinen Marysse